Tweetakt Motoroliën

Lubricants and seals > Tweetakt Motoroliën


MX 5
Retail Prijs: € 14,75
MX 5

Omschrijving

MX5 is een verfijnde synthetische 2-takt off road olie wordt aanbevolen voor gebruik in MotoCross- en enduro motoren. Intensief getest op banen waar dan ook ter wereld zorgt MX5 voor optimale onderdeel bescherming. Zijn synthetische samenstelling voorkomt schadelijke koolaanslag op zuigers, cyclinders en power valve systemen en zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende oliefilm sterkte en druk opname vermogen.

Verpakking

 • 1 lt flacon ref.nr. 70272
 • 4 lt can ref.nr. 70274
 • 20 lt pail ref.nr. 73273
Lees verder

MX 7
Retail Prijs: € 21,09
MX 7

Omschrijving

De optimale volsynthetische race 2-takt off road olie . Zijn compleet nieuw ontwikkelde additieve systeem zorgt voor meer vermogen, schonere- en efficientere verbranding en exceptionele motor bescherming. MX7 is hoge toeren en temperatuur stabiel, heeft een uitzonderlijke oliefilmsterkte bij optredende afschuif krachten., verlaagd het brandstofverbruik door het reduceren van frictie, geen opbouw van aanslag op zuigerveren, power valve en in uitlaatsysteem, optimale gas response (zelfs onder natte omstandigheden), optimalisering van de motorprestaties op lange termijn, maximale motor betrouwbaarheid en verbeterde start eigenschappen.

Verpakking

 • 1 lt flacon ref.nr. 70275
 • 125 ml tube ref.nr.70701
 • 4 lt can ref.nr. 70277
 • 60 lt drum ref.nr. 70545
 • 20 lt pail ref.nr. 73276
Lees verder

MX 9 ESTER TECH
Retail Prijs: € 22,17
MX 9 ESTER TECH

Omschrijving

Ester Tech MX9 is de ultieme Grand Prix Off Road 2-takt olie. Ester Tech MX9 is een blauw gekleurde volsynthetische 2-takt olie met toevoeging van Putoline's revolutionaire ESTER TECH additive systeem waardoor een veilige smering, zelfs onder de meest extreme race omstandigheden, gegarandeerd is.

Verpakking

 • 1 lt flacon ref.nr. 70695
 • 20 lt pail ref.nr. 70699
Lees verder

TT TRIAL PRO SCENTED
Retail Prijs: € 14,75
TT TRIAL PRO SCENTED

Omschrijving

Putoline TT Trials Pro Scented is een synthetische tweetakt olie die speciaal ontwikkeld is voor de trail sport. Het speciaal ontwikkelde additief systeem biedt een schonere en meer efficiënte verbranding en buitengewone bescherming van de motor. De olie heeft een hoge temperatuur stabiliteit, buitengewone film- en schuifsterkte, reduceert brandstofverbruik door de wrijving zo laag mogelijk te maken, er is geen afzetting op zuigerveren en uitlaatsysteem, uitstekende reactie van gasklep(schuif), zelfs onder natte omstandigheden, optimale motorprestatie op lange termijn, maximum betrouwbaarheid van de motor en een betere start.

Verpakking

 • 1 lt flacon ref.nr. 70494
Lees verder

RS959
Retail Prijs: € 18,51

RS 959 is een vol-synthetische motorolie met revolutionaire Ester Tech additieven. Het product garandeert een uitzonderlijke filmsterkte en drukopname, zelfs onder de meest extreme raceomstandigheden. 

RS 959 is uitermate geschikt voor premix of injectie 2-takt motoren die functioneren onder extreem zware raceomstandigheden.Aanbevolen mengverhouding: 2-4%. 

Lees verder