Transmissieoliën

Lubricants and seals > Transmissieoliën


GP 10
Retail Prijs: € 12,95
GP 10

Omschrijving

Putoline GP10 vertegenwoordigt de allerlaatste stand in versnellingsbakolie technologie. Het product garandeert een aanzienlijke wrijvingsreductie en warmteontwikkeling en zorgt zodoende voor maximale vermogensafgifte aan het achterwiel. Ondanks dat Putoline GP versnellingsbakolie specifiek voor het circuit is ontwikkeld, kan het ook in wegmotoren worden gebruikt.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70162
Lees verder

GP 80
Retail Prijs: € 13,70
GP 80

Omschrijving

GP80 vertegenwoordigt de allerlaatste stand in versnellingsbakolie technologie. Het product garandeert een aanzienlijke wrijvingsreductie en warmteontwikkeling en zorgt zodoende voor maximale vermogensafgifte aan het achterwiel. Ondanks dat Putoline GP versnellingsbakolie specifiek voor het circuit is ontwikkeld, kan het ook in wegmotoren worden gebruikt.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70172
Lees verder

ATF
Retail Prijs: € 13,70
ATF

Omschrijving

ATF is een versnellingsbak olie van hoge kwaliteit, om te worden gebruikt in automatische- en synchromesh versnellingsbakken, powershift transmissies, koppelomvormers, servosystemen en hydraulische koppelingen. De goede wrijvingsverminderende eigenschappen van ATF, hoge oxidatie- en thermische stabiliteit gaan wrijving tegen en garanderen een lange levensduur. ATF is een smeermiddel voor versnellingsbakken die gebruikt kan worden in tweetakt versnellingsbak applicaties. Raadpleeg het "Handboek voor Eigenaars" voor specifiek advies.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70021
Lees verder

GEAR LIGHT
Retail Prijs: € 11,36
GEAR LIGHT

Omschrijving

Gear Light is speciaal ontwikkeld voor de moderne motorfiets versnellingsbak, voor gebruik op de weg als ook op het circuit. Zijn licht synthetische basis beschermt alle versnellingsbak componenten en garandeer soepel schakellen onder alle omstandigheden met name bij koude omgevingstempeturen.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70154
Lees verder

GEAR MEDIUM
Retail Prijs: € 12,16
GEAR MEDIUM

Omschrijving

Gear Medium biedt net als zijn lichtere tegenhanger Gear Light een uitstekende bescherming bij zowel normaal weg- als racegebruik. Aanbevolen bij gebruik in warmere klimaten, bij omgevingstempertaturen boven 20°C, zal Gear Medium de frictie reduceren en zodoende maximaal vermogen aan het achterwiel opleveren.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70158
Lees verder

GEAR HEAVY
Retail Prijs: € 13,21
GEAR HEAVY

Omschrijving

Gear Heavy bevat EP (extreme Pressure) additieven en wordt aanbevolen bij cardan aandrijvingen waar een SAE 80w/90 wordt gespecificeerd.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70148
Lees verder

RS 75
Retail Prijs: € 19,95
RS 75

Omschrijving

Putoline RS 75 race versnellingsbak olie. Deze unieke 100% synthetische versnellingsbak olie wordt aanbevolen voor versnellings-bakken van 2-takt en 4-takt motoren, die gebruikt worden in de Grand Prix racerij. Speciale additieven beschermen alle versnellingsbak onderdelen tegen “shear” en “shock” belasting, die optreden onder extreme race omstandigheden.

Verpakking

  • 1 lt flacon ref.nr. 70318
Lees verder

NANO TRANS GP
Retail Prijs: € 19,95
NANO TRANS GP

Omschrijving

Putoline Nano Trans GP met Putoline Oil's "pure bike" Nano Tech additive system is de meest geavanceerde transmissieolie voor competitieve Grand Prix 2-takt en 4-takt transmissies ooit door Putoline Oil geproduceerd. De combinatie van gebruikte Nano Tech additieven en 100% synthethische basisoliën zorgen voor excellente slijtagebescherming van de transmissie en een onovertroffen goed en nauwkeurig aangrijpen van de koppeling voor topprestaties over de gehele race. De levensduur van de koppelingsplaten wordt aanzienlijk verlengd. Nano Trans GP heeft een beduidend langere levensduur ten opzichte van conventionele producten waardoor reguliere olieverversingen minstens gehalveerd kunnen worden. 

Verpakking

  •  1 lt flacon ref.nr. 73608
Lees verder