Remvloeistoffen

Lubricants and seals > Remvloeistoffen


DOT 4 BRAKE FLUID
Retail Prijs: € 11,27
DOT 4 BRAKE FLUID

Omschrijving

Putoline DOT 4 High Performance Brake Fluid is een hoogwaardige synthetische remvloeistof welke ruimschoots aan de nieuwste en zwaarste eisen van motorfietsfabrikanten voldoet. Ververs iedere twee jaar de remvloeistof om zodoende een goede werking te blijven garanderen. Gebruik uitsluitend brake fluid DOT 4 wanneer deze voorgeschreven wordt. Raadpleeg uw instructieboekje vwor de juiste specificaties. Mengbaar met synthetische DOT 3 en 5.1.

Verpakking

  • 500 ml flacon ref.nr. 74040
Lees verder

DOT 5.1 BRAKE FLUID
Retail Prijs: € 13,21
DOT 5.1 BRAKE FLUID

Omschrijving

Putoline DOT 5.1 High Performance Brake Fluid is een hoogwaardige synthetische remvloeistof welke ruimschoots aan de nieuwste en zwaarste eisen van motorfietsfabrikanten voldoet. Ververs iedere twee jaar de remvloeistof om zodoende een goede werking te blijven garanderen. Gebruik uitsluitend brake fluid DOT 5.1 wanneer deze voorgeschreven wordt. Raadpleeg uw instructieboekje vwor de juiste specificaties. Mengbaar met synthetische DOT 3 en 4.

Verpakking

  • 500 ml flacon ref.nr. 74043
Lees verder

HYDRAULIC CLUTCH FLUID
Retail Prijs: € 7,22
HYDRAULIC CLUTCH FLUID

Omschrijving

Putoline koppelingsvloeistof is o.a. geschikt voor Magura en andere merken, waar een minerale vloeistof vereist is.

Verpakking

  • 125 ml flacon ref.nr. 74209
Lees verder

ULTIMATE RACING BRAKE FLUID
Retail Prijs: € 11,27

Ultimate Racing Brake Fluid is een zeer exclusieve remvloeistof. Het extreem hoge droge- en natte kookpunt voorkomen gasbelvorming en daarmee brake fading. Ook bij extreem hoge remkrachten. Het product elimineert een sponzig gevoel in de remhandel en verbetert de reactietijd. Ultimate Racing Brake Fluid is speciaal voor competitiedoeleinden ontwikkeld en is ook geschikt voor ABS-systemen. Door de hoogwaardige samenstelling wordt de DOT 5.1 specificatie ver overtroffen. 

Lees verder