Ketting Onderhoud

Lubricants and seals > Ketting Onderhoud


CHAIN WAX
Retail Prijs: € 35,90
CHAIN WAX

Omschrijving

Chain Wax met grafiet is een traditionele behandeling voor de smeering van open MotoCross kettingen. Door verwarming op een gasfornuis, dan wel kookplaatje, smelt de Chain Wax en reinigd en smeert de open MX ketting. Het penetreert tot diep in de kettingschakels. Chain Wax, met een beetje meer inspanning, de beste smering voor MotoCross kettingen.

Verpakking

  • 1kg blik ref.nr. 70051
Lees verder

DESERT CHAIN LUBE SPRAY
Retail Prijs: € 17,94
DESERT CHAIN LUBE SPRAY

Omschrijving

Speciaal ontwikkeld voor kettingen van motorfietsen en quads die bij off road rally raids, strand- en woenstijnraces gebruikt worden. De unieke zandafstotende samenstelling penetreert tot diep in de kettingschakels en legt een beschermende laag die niet afslingerd. Desert Chain Lube PTFE zorgt voor perfecte bescherming tegen slijtage door zand en reduceert wrijving bij herhaaldelijk gebruik. Het is schoon in gebruik en geschikt voor zowel open-, O-ring en X-ring kettingen.

Toepassing

Goed schudden voor gebruik. Geschikt voor alle off road kettingen. Eenvoudig in gebruik: spuit een dunne laag op de ketting en laat deze drogen.

Verpakking

  • 750 ml aerosol ref.nr. 70601
Lees verder

DX 11 SPRAY
Retail Prijs: € 11,95
DX 11 SPRAY

Omschrijving

Putoline DX 11 Ketting Spray is speciaal ontwikkeld voor open motocross kettingen. De unieke waterafstotende, niet afslingerende samenstelling penetreert tot diep in de kettingschakels en legt een super hechtende, beschermende laag. DX11 zorgt voor perfecte bescherming tegen corrosie en slijtage en reduceert wrijving bij herhaaldelijk gebruik. DX11 is schoon in gebruik en geschikt voor zowel open-, O-ring- en X-ring kettingen.

Verpakking

  • 500 ml aerosol ref.nr. 70082
Lees verder

O-RING SPRAY
Retail Prijs: € 11,95
O-RING SPRAY

Omschrijving

Putoline O-Ring kettingspray is een speciaal ketting-smeermiddel ontwikkeld voor zowel gewone als O-Ring kettingen welke bestand is tegen hoge temperaturen. Door zijn penetrerende en vochtwerende eigenschappen is deze kettingspray ook bijzonder geschikt voor het smeren van alle daaiende en moeilijk bereikbare smeerpunten. Voor gebruik goed schudden!

Verpakking

  • 500 ml aerosol ref.nr. 70289
Lees verder

TECH CHAIN SPRAY (AE)
Retail Prijs: € 16,95
TECH CHAIN SPRAY (AE)

Omschrijving

Putoline Tech Chain (Ceramic Wax) is ontwikkeld volgens de laatste stand der techniek in kettingonderhoud en voldoet aan de allerhoogste eisen. Tech Chain bestaat uit een unieke ceramische wax formulatie, die gecombineerd met een uitgekiende selectie aan additieven, waaronder PTFE, een optimale bescherming aan uw ketting biedt onder alle bedrijfsomstandigheden. Geschikt voor zowel O-Ring als MX kettingen voor de sportieve en professionele gebruiker.

Verpakking

  • 500 ml aerosol ref.nr. 70367
Lees verder